0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Prázdninový dům - PACL Červená Řečice Recenzje

Ocena hotelu

98%
Znakomicie

by 12 reviews

  • Personel

    100%
  • Czystość

    100%
  • Wyposażenie

    96%
  • Komfort

    96%
  • Cena

    98%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

para, 18.5.2017

Liberec Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Klidné prostředí, milý a starostlivý personál, naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 12.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemné prostředí, perfektní majitel, celková vybavenost objektu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 3.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Příjené prostředí, klid.

  • Nemáme žádné výhrady.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miriam

rodzina z małym dzieckiem, 31.10.2015

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám moc, příjemný pan domácí, krásná a velká zahrada. Doporučujeme!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

para, 29.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Ubytování v klidné lokalitě je moc pěkné, prostorné, kuchyně plně vybavená spotřebiči i nádobím, k dispozici je gril i ohniště. Majitel je příjemný a vstřícný, dal nám dost námětů na výlety, včetně podrobností o trase i vhodném stravování po trase. Určitě doporučujeme!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Barbora

para, 31.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Zařízení standardní bez jakýchkoli výhrad. Kompletně vybavená kuchyň, základní tolatení potřeby (mýdlo, šampon, toal.papír, mycí prostředky).V ceně povlečení a ručníky. Absolutně čisto, voňavé peřiny, ovšem co je potřeba vyzdvihnout, je na české poměry nadstandardní jednání a přístup majitele. Nic není problém zde není jen otřepané klišé. Navíc má kontakty na místní obchodníky, takže např.domácí uzeniny není problém koupit v sobotu v podvečer. Člověk tak není nucen podporovat anonymní supermarkety s méně kvalitními produkty. U domu příjemné posezení, k dispozici ohniště. Platili jsme z organizačních důvodů předem, což ovšem pro majitele neznamenalo, že už se o nás nemusí zajímat, jak se to občas stává.

  • Majitel bydlí v těsné blízkosti, možná nevhodné pro lidi, kteří jedou dělat hluk a nepořádek, bohužel i tací se občas najdou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Jakoubková

para, 6.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Překrásný dobře udržovaný dům s perfektně vybaveným příslušenstvím včetně kuchyně. byli jsme nadšení!!! majitel ochotný, příjemný, prostě vše super!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonin

para, 14.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • perfektni,vynikajici ubytovani - vsem doporucuji

  • zadne

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

. Čech

podróżujący w pojedynkę, 9.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Machalová -

grupa przyjaciół, 27.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V prázdninovém domě PACL se nám moc líbilo, pan majitel byl velmi vstřícný a nic nebyl problém. Zařízení bylo příjemné, cítili jsme se jako doma :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10