+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Prázdninový dům - PACL Červená Řečice Bewertungen

Hotelbewertung

98%
Perfekt

von 12 Bewertungen

  • Personal

    100%
  • Sauberkeit

    100%
  • Ausstattung

    96%
  • Komfort

    96%
  • Preis-Leistungverhältnis

    98%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 29.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 18.5.2017

Liberec Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klidné prostředí, milý a starostlivý personál, naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 26.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 12.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemné prostředí, perfektní majitel, celková vybavenost objektu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 3.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Příjené prostředí, klid.

  • Nemáme žádné výhrady.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miriam

Familie mit kleinen Kindern, 31.10.2015

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám moc, příjemný pan domácí, krásná a velká zahrada. Doporučujeme!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Älteres Paar, 29.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ubytování v klidné lokalitě je moc pěkné, prostorné, kuchyně plně vybavená spotřebiči i nádobím, k dispozici je gril i ohniště. Majitel je příjemný a vstřícný, dal nám dost námětů na výlety, včetně podrobností o trase i vhodném stravování po trase. Určitě doporučujeme!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Barbora

Älteres Paar, 31.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Zařízení standardní bez jakýchkoli výhrad. Kompletně vybavená kuchyň, základní tolatení potřeby (mýdlo, šampon, toal.papír, mycí prostředky).V ceně povlečení a ručníky. Absolutně čisto, voňavé peřiny, ovšem co je potřeba vyzdvihnout, je na české poměry nadstandardní jednání a přístup majitele. Nic není problém zde není jen otřepané klišé. Navíc má kontakty na místní obchodníky, takže např.domácí uzeniny není problém koupit v sobotu v podvečer. Člověk tak není nucen podporovat anonymní supermarkety s méně kvalitními produkty. U domu příjemné posezení, k dispozici ohniště. Platili jsme z organizačních důvodů předem, což ovšem pro majitele neznamenalo, že už se o nás nemusí zajímat, jak se to občas stává.

  • Majitel bydlí v těsné blízkosti, možná nevhodné pro lidi, kteří jedou dělat hluk a nepořádek, bohužel i tací se občas najdou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Jakoubková

Älteres Paar, 6.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Překrásný dobře udržovaný dům s perfektně vybaveným příslušenstvím včetně kuchyně. byli jsme nadšení!!! majitel ochotný, příjemný, prostě vše super!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonin

Älteres Paar, 14.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • perfektni,vynikajici ubytovani - vsem doporucuji

  • zadne

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

. Čech

Einzelreisender, 9.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Machalová -

Gruppe von Freunden, 27.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V prázdninovém domě PACL se nám moc líbilo, pan majitel byl velmi vstřícný a nic nebyl problém. Zařízení bylo příjemné, cítili jsme se jako doma :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.